GodBok! - MIdTANIA, Mytania: BERGEN, menneskehetens tilfluktssted av Bernard AFFLATET

Jeg vil bare dele en skikkelig god bok-opplevelse jeg hadde her om dagen, da jeg kom over en bra bok av en, for meg ny forfatter, ved navn Bernard Afflatet.

Hovedpersonen i boka har fått i oppdrag å reise ut i verdensrommet for å lete etter liv. Siden universet er så enormt stort, ja, uendelig, så virker ikke loven om tid på samme måte der ute. Chris Nolan (hovedpersonen) vil være borte svært lenge og verden vil se helt annerledes ut når han kommer tilbake, uten at hans kropp har blitt nevneverdig eldre.

Når han kommer tilbake på Jorda, så er den øde. Menneskeheten er tilsynelatende utslettet. Han reiser rundt i fartøyet sitt og til slutt finner han et sted hvor han treffer folk. Han kommer til Bergen; menneskehetens tilfluktssted.

Boka er drivende godt skrevet, vanskelig å legge fra seg og inneholder høyst aktuelle temaer i dag, til tross for at det er en science fiction-bok.

I "The Dragon Leaves" fant menneskene tilflukt på Filefjell, Afflatet har plassert de i Bergen. Det er ikke så veldig langt mellom de to plassene.Boka kan kjøpes her:

Kommentarer

 1. Thank you very much Hege,
  I hope that your review will convince your readers and friends to read this story !
  I visit Bergen in 2009, and i fell in love with this "kommune". When i came back to France, i decided to write a novel about Bergen, and... I did it !
  It's a tribute for the inhabitant of Bergen, and i wish they enjoy my novel.
  Thank you !
  Bernard Afflatet

  SvarSlett
 2. I am sure they will enjoy it just as much as I did.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Ullr's Alters - Hooked on Hillforts part 4

Hooked on Hillforts